28.5.07

To firmware 1.8 και νέα features για το PS3

Από την Πέμπτη 24 Μαΐου είναι διαθέσιμο προς εγκατάσταση το firmware 1.8 για την κονσόλα ps3. Τα χαρακτηριστικά που το συγκεκριμένο fw προσθέτει στο ps3 είναι:

  • Upscaling σε παιχνίδια Psone/PS2 και σε ταινίες μέχρι και την μέγιστη ανάλυση των 1080 p(rogressive)! Το συγκεκριμένο feature σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες (upscaled) σε ανάλυση 1080p. Μία δυνατότητα που μόνο τα κορυφαία και ακριβότερα μοντέλα dvd player μπορούν να προσφέρουν.
  • Εκπληκτική η νέα δυνατότητα που αποκτάει επίσης ο κάτοχος ps3 και psp. Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν από την κυκλοφορία της κονσόλας, τώρα, με το νέο firmware, ο κάτοχος ενός psp θα μπορεί να αποκτά πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του ps3 του, και σε κάθε αρχείο του αποθηκευμένο σε αυτό, μέσω του psp του, με τη χρήση wi-fi internet σύνδεσης, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου! Κατανοητό βέβαια είναι ότι και το ps3 σας πρέπει να είναι ανοικτό και συνδεδεμένο στο internet. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αναβαθμίσει και το firmware του psp σας με το τελευταίο ΕΠΙΣΗΜΟ firmware.
  • Και το εκπληκτικότερο νεό feature που αποκτά το ps3 με το 1.8 firmware είναι η αναβάθμιση της σε σύστημα DLNA (Digital Living Network Alliance). Μέσω αυτής της ιδιότητας μπορείτε να κάνετε stream φωτογραφίες, βίντεο και ήχο από τον υπολογιστή σας προς το ps3. Για την ακρίβεια, το ps3 (αλλά και το pc σας με την χρήση κάποιων προγραμμάτων) «βλέπει» στο xmb του, το pc σας σαν μία νέα συσκευή!
  • Τέλος προστέθηκαν νέα modes στο foto slideshow καθώς και η δυνατότητα editing (crop), zoom και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας σε συνδεδεμένο μέσω usb εκτυπωτή.
To 1.8 ps3 firmware μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: