24.5.07

Το ps3 σύντομα με κάμερα

Μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες θα κυκλοφορήσει το PLAYSTATION Eye. Πρόκειται για ένα απαραίτητο gadget αποκλειστικά για το ps3 που μετατρέπει την αγαπημένη σας κονσόλα σε multimedia και communication center. Εκτός από τα ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του PSEYE οι δυνατότητες του ps3 σας μεγιστοποιούνται λόγω της διαδραστικότητας που θα σας χαρίσει το gadget με άλλους χρήστες ps3 και κατόχους του PSEYE.

Πρώτα απ’ όλα έχουμε και λέμε:

  • Video calls σε φίλους σας που έχουν ps3 φέρνοντας το…μέλλον ακόμα πιο κοντά στο σαλόνι σας.
  • Video conferences
  • Παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για το PSEYE
  • Εγγραφή εικόνας και ήχου. Μια μικρή παύση εδώ για περισυλλογή και σκέψη. Οι δυνατότητες μόνο του συγκεκριμένου feature καθώς και οι πιθανές εφαρμογές του είναι απεριόριστες. Εγγραφή μιας συνομιλίας σας με έναν φίλο σας και ανέβασμα στο youtube. Εγγραφή ενός party ή…μιας ιδιαίτερης στιγμής με την φίλη/ ο σας (πάντα με την συγκατάθεση του/ της εννοείται). Μέχρι και time lapse εγγραφή του χώρου σας όταν είστε απών ώστε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον χώρο σας. Να είστε σίγουροι ότι για το τελευταίο θα εμφανιστεί κάποιο app ειδικά σχεδιασμένο για ps3 και αρχιτεκτονική cell. Οι δυνατότητες εξάλλου του ps3 είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτό το τελευταίο.
Το μικρόφωνο του PSEYE είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απομονώνει τον περιβάλλοντα ήχο και να επικεντρώνει στον ήχο της φωνής. Επίσης η κάμερα διαθέτει σύστημα αναγνώρισης ήχου καθώς και δυνατότητα εγγραφής ακόμα και σε πολύ χαμηλά σημεία φωτισμού. Επίσης επιλογή για zoom, close up ή αναγνώριση σώματος (!!!) για να γράψετε στον σκληρό του ps3 σας όλο το μπόι σας. Το πακέτο PSEYE διαθέτει και το EyeCreate με το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μοντάρετε τις φωτογραφίες, τον ήχο και τα βίντεο σας.
Η κάμερα του PSEYE δεν είναι ένα φτηνιάρικο μοντέλο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος μπορεί να γράψει βίντεο στα 60 fps και σε ανάλυση 640X480 fps και στα 120 fps στην ανάλυση των 320Χ240.

Πάντως για ένα πράγμα εδώ στο ps3only είμαστε σίγουροι. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Σε λίγα χρόνια να είστε σίγουροι ότι θα δούμε HD κάμερες για το ps3 και τουλάχιστον 1280Χ1024 εγγραφής. Όπως και να ‘χει πάντως το PSEYE είναι ένα gadget απολύτως απαραίτητο για οποιονδήποτε έχει στο σαλόνι του ένα ps3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: