24.5.07

Η επιστροφή του Pro Evolution

Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον πολυβραβευμένο τίτλο PES. Οι φήμες οργίαζαν και ούτε λίγο ούτε πολύ διάφοροι ισχυρίστηκαν ότι το PES αποτελεί πλέον παρελθόν για τις κονσόλες της Sony. Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε η Konami και το περιοδικό Gamewave. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Gamewave λοιπόν:


  • Το νέο PES (θα ονομάζεται Winning Eleven 2008 πλέον αν και υπάρχει ακόμα η πιθανότητα στην Ευρώπη να ονομάζεται Pro Evolution Soccer) θα διατεθεί σε διάφορες πλατφόρμες (xbox360, ps3, pc)
  • Βελτιωμένο αμυντικό σύτημα
  • Ρεαλιστικότερο και βελτιωμένο σύστημα ντρίμπλας
  • Βελτιωμένο σύστημα τάκλινγκ και τεχνικού οφσάιντ
  • Βελτιωμένο σύστημα online gaming
  • Υποστήριξη για FULL HD και 18 gb (!!!!) περιεχομένου (μόνο για το ps3!)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος τίτλος PES θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Ο κώδικας έχει γραφτεί ΟΛΟΣ από την αρχή για να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των next-gen κονσόλων και ειδικότερα του ps3. Θα συμπεριλαμβάνεται ολόκληρο το Premiere League και η Bundesliga καθώς και πληθώρα άλλων league (αλλά με λάθος ονόματα λόγω licensing προβλημάτων).
Επίσης, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι στην Ευρώπη το νέο
PES θα φτάσει τον Οκτώβριο και θα ονομάζεται Pro Evolution Soccer 7 ενώ οι Αμερικάνοι θα το βρουν στα ράφια αρχές του 2008 με την ονομασία Winning Eleven 2008.

Το «ατού» του ps3
Το νέο
PES θα περιλαμβάνει 18 gb (!!!) data. Μπορείτε να φανταστείτε την διαφορά όταν τα προηγούμενα PES για το ps2 είχαν μόλις 1.5 gb data. Επίσης, η έκδοση του ps3 θα υπερτερεί σημαντικά έναντι της έκδοσης του xbox360 μιας και το τελευταίο δέχεται μόνο DL-DVD, τουτέστιν μόλις 9 gb data. Φίλοι του xbox θα αναγκαστείτε να αρκεστείτε σε compressed graphics, λιγότερα cutscenes και πετσοκομμένο gameplay.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ PS3 ΤΟ PES7 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
18GB BLUE-RAY DISC ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? ? ?
ΤΟ PES7 ΜΟΝΟ ΣΕ PS3 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ.
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ? ? ?
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ TO
X-BOX360 ? ? ?
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΤΟ PS2. ΚΑΛΑ ΤΟ Χ-ΒΟΧ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΣΤΟ...
SEE U . . .