5.6.07

Σύντομα next-gen Need for Speed

Στις 31 του Μάη ανακοίνωσε η EA Black Box (με έδρα το Βανκούβερ) ότι το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση Need For Speed και θα ονομάζεται ProStreet.
Το NFS:ProStreet, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα εκμεταλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες των next-gen κονσόλων (μήπως το έχουμε ξανακούσει αυτό;) και θα αποτελέσει το φωτεινότερο «κομμάτι» της σειράς NFS.

Η εταιρεία υπόσχεται Φωτο-ρεαλιστικά γραφικά, εκπληκτική αίσθηση της ταχύτητας και νέα modes καθώς και ολότελα νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι. Σκοπός του παιχνιδιού τώρα πια είναι τα world showdowns όπου θα αναλάβεις το ρόλο ενός σούπερ οδηγού και στόχος σου θα είναι να κατακτήσεις τον τετράτροχο μηχανοκίνητο κόσμο. Η EA υπόσχεται τόση λεπτομέρεια που οι «ουλές» του αυτοκινήτου μετά από κάποιο ατύχημα ή τρακάρισμα θα είναι εμφανές για το υπόλοιπο παιχνίδι δημιουργώντας έτσι την αίσθηση του «μοναδικού» αυτοκινήτου στο παιχνίδι μιας και κανένα αυτοκίνητο δεν θα μοιάζει με το άλλο ακόμα και αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο. Τα επίπεδα tuning επίσης έχουν αυξηθεί ενώ το online multiplayer υπόσχεται lag free διασκέδαση στο έπακρο σε παγκόσμιο δίκτυο! Το NFS:ProStreet θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε όλες τις γνωστές κονσόλες (μεταξύ των οποίων και Nintendo DS, PSP, κινητά τηλέφωνα και PS2). Βέβαια οι εκδόσεις των PS3 και XBOX360 θα υπερέχουν αισθητά έναντι των άλλων εκδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: