12.6.07

Το "The Agency" υπόσχεται μοναδική online εμπειρία παίρνοντας τον ρόλο ενός κατασκόπου!

Ξεκινάει η προετοιμασία ενός νέου παιχνιδιού από την Sony το οποίο θα ονομάζεται "The Agency". Το "The Agency" είναι ένα online multiplayer (mmorpg = massive multiplayer online role playing game) παιχνίδι στο οποίο θα αναλάβετε τον ρόλο ενός super κατασκόπου. Αναλαμβάνετε λοιπόν τον ρόλο ενός elite κατασκόπου σε περιβάλλον μοντέρνου κόσμου. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε solo ή να διαμορφώσετε φατρίες και ομάδες ώστε να ολοκληρώσετε δύσκολες αποστολές. Εκτός όμως από τις αποστολές μπορείτε να "πολεμήσετε" ή να κατασκοπεύσετε αντίπαλες φατριές ή μεμονωμένους παίχτες που βρίσκονται μέσα στον εικονικό online κόσμο του "The Agency".


"Θέλουμε να βάλουμε τον παίχτη στο πετσί ενός κατασκόπου. Θέλουμε να του δείξουμε την δράση, τις δυσκολίες αλλά και τις αποφάσεις που παίρνει ένας κατάσκοπος σήμερα. Θέλουμε να ζήσει την ζωή του μέσα στο παιχνίδι όπως την ζει ένας πραγματικός κατάσκοπος", δήλωσε ο Hal Milton, υπεύθυνος σχεδιασμού της Sony Online Entertainment. "Οι παίκτες θα περιπλανηθούν από εξωτικές τοποθεσίες μέχρι σκοτεινά σοκάκια, θα διεισδύσουν σε εταιρείες, θα κλέψουν κρατικά μυστικά και θα προκαλέσουν ζημιές με σαμποτάζ σε καίρια σημεία του αντιπάλου, ενώ την ίδια στιγμή θα χτίζουν το δικό τους παγκόσμιο δίκτυο της υπηρεσίας τους με σκοπό την παγκόσμια παντοκρατορία".

Μέσα στο παιχνίδι, εν τω μεταξύ, υπάρχει διαθέσιμη μία τεράστια, πραγματικά, γκάμα ρουχισμού, οπλισμού και hi-tech gadgetry ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι απομιμήσεις πραγματικών συσκευών που χρησιμοποιούν πραγκατικοί κατάσκοποι. Για να πραγματοποιήσετε μία αποστολή με επιτυχία θα πρέπει, εκτός από το να επιστρατεύσετε τις ικανότητές σας σαν κατάσκοποι, να γνωρίζετε κάθε στοιχείο του ρουχισμού, οπλισμού και συστημάτων σας καθώς και να επιλέγετε τα σωστά πριν από κάθε αποστολή.

Όσο προχωράτε στο παιχνίδι και αποκτάτε εμπειρία και levels (experience points) θα αποκτάτε τη δυνατότητα να προσλαμβάνετε για τη δούλεψη σας, ειδικούς επιστήμονες ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το μοναδικό δικό σας όπλο ή εκείνο το super sport car που πάντα ονειρευόσασταν. Ναι εκείνο που πατώντας το κόκκινο κουμπάκι ανοίγει η οροφή του αυτοκινήτου και σας εκσφενδονίζει παρέα με ένα αλεξίπτωτο!

Features του παιχνιδιού

Γίνε elite πράκτορας: Το "The Agency" προσφέρει πλειάδα μοναδικών αποστολών για κάθε παίχτη με το τέλος κάθε αποστολή να διαφέρει. Το τέλος κρίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις επιλογές σας κατά την διάρκεια της αποστολής και δεν είναι προκαθορισμένο από το παιχνίδι.

Δημιούργησε το δικό σου πρακτορείο κατασκόπων: Καθώς ο παίκτης θα ανεβαίνει level στο παιχνίδι θα αποκτά την δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του πρακτορείο κατασκόπων. Στην αρχή οι αποστολές θα είναι μικρές αλλά όσο νέα μέλη μπαίνουν στο πρακτορείο σας και όσο πιο επιτυχία έχετε στις αποστολές σας τόσο και πιο δύσκολες αποστολές θα μπορείτε να αναλάβετε αλλά και να τύχετε ιδιαίτερης μεταχείρισης όσον αφορά πρόσβαση σε κρατικά και εταιρικά μυστικά, νεό οπλισμό και πολλά άλλα.

Κατάσκοπος ή μισθοφόρος; Η επιλογή είναι δική σου: Μπορείς να επιλέξεις πώς θα παίξεις το παιχνίδι. Ανάλογα με τις επιλογές σου θα διαφέρουν και οι αποστολές που θα πρέπει να ολοκληρώσεις καθώς και οι διαδραστικότητά σου με τους άλλους online παίχτες του παιχνιδιού.

Βάλε τους καλύτερους επιστήμονες να δουλεύουν για σένα: Όσο προχωράς στο παιχνίδι και μπαίνεις καλύτερα στο νόημα της ζωής ενός κατασκόπου θα μπορέσεις να μαζέψεις και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ χαρακτήρες που σαν απόλυτο σκοπό θα έχουν να δημιουργήσουν εκείνο το μοναδικό gadget που πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο για κάποια αποστολή σου. Οι "υπάλληλοι" αυτοί δουλεύουν 24/7 άσχετα αν είσαν μέσα στο παιχνίδι ή αν είσαι εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: